Fagaras Tour

Fagaras Tour
Programul turului ROMANIEI
ATENTIE:NU TOATE ZONELE DE ZBOR DIN ROMANIA AU MIJLOACE DE TRANSPORT PE CABLU.(PARAPANTISTI PREGATITI-VA FIZIC SI PSIHIC PENTRU A ZBURA IN ROMANIA!!!!!!!!!)
Aproape o luna de zbor cu parapanta in cele mai frumoase zone din ROMANIA!!!
Ziua 1: Toata lumea soseste la Otopeni, nu mai tarziu de ora 16.00. Cautati ghizii clubului la sala de asteptare a aeroportului care vor avea insemnele clubului Aripi de Argint Vom sari direct in masini si ne vom deplasa in orasul Buzau, baza de plecare. Cazarea la pensiunea Moara Dragaicilor. Cina la restaurant traditional romanesc, cu servire de mancaruri si bauturi traditionale. TARE, NU?
Ziua 2: Dejun foarte gustos oferit la pensiunea Moara Dragaicilor. Tot restul zilei vom zbura cu parapanta in zona "Vulcanii Noroiosi", unici in Europa, zona aflata la 20km de Buzau, pentru zboruri de incalzire in termica si de patrulare la panta …
Etapa 1: Turul Muntilor Buzaului.
Etapa 2: Turul Muntilor Bucegi: Va trebui sa aveti bani pentru transportul pe cablu in statiunile montane unde se va zbura. Dupa regrupare vom ataca cateva din atractiile muntilor Bucegi - Vestita Valea Prahovei. Vom zbura de la varful Furnica din statiunea Sinaia (1900m), sau de la Crucea Eroilor - varful Caraiman (2105m).
Etapa 3: Turul Muntilor Piatra Craiului:Vom zbura termic, de distanta, sau la mare inaltime. Optional : Tur tematic.
Etapa 3: Turul Muntilor FAGARASULUI :Zbor termic, de distanta, sau la mare inaltime. Optional: calarie, mountain bike, vizita la obiective turistic-istorice(Castelul lui Dracula). Vizita, suveniruri si cumparaturi.
Etapa 4: Turul Muntilor BANATULUI&OLTENIEI :Zbor intr-unul din urmatoarele locuri: : PARANG, RETEZAT, etc.
Etapa 5: Turul Muntilor APUSENI.
Etapa 6: Turul Muntilor MOLDOVEI&BUCOVINEI.
Invitatie la turism traditional: vizitarea unor crame si a unor restaurante traditionale pentru servire de bauturi si mancaruri traditionale;
Pregatirea pentru plecare.