Cursuri de zbor cu parapanta

Zborul este poate cel mai vechi vis al omului.

Daca vrei sa inveti sa zbori cu parapanta in siguranta, ai ajuns unde trebuie.

Clubul de zbor cu Scoala de parapanta „ARIPI DE ARGINT” este un centru de pasiune, de competenta, Dedicat tuturor celor care indragesc zborul. Obiectivul nostru este sa va ajute sa va formati si sa va perfectionati deprinderile in zborul cu parapanta. Sa descoperiti poezia zborului liber, sa gustati din libertatea adevarata, asa cum numai pasarile o poate cunoaste. Aceasta micuta vrajitoare- PARAPANTA- este capabila de a oferi senzatia de zbor omului de pe strada, omului obisnuit- pe care motivatia pentru zbor il aduce la portile culubului de zbor.  

Zborul a fost visul dintotdeauna al omului. Un vis frumos, desigur, pentru toti aceia ce s-au imaginat in imparatia vulturilor, admirând mirificul peisaj care defileaza pe sub ei. Imagineaza-te zburand ca o pasare, plutind deasupra unei superbe faleze si prinzand o termica pina la baza norilor. Pregatindu-te la aceasta scoala vei face ca visele tale  sa devina realitate. Deprinderea zborului va fi progresiva si adaptata fiecaruia.

In final va veti bucura de visul mult dorit de a deveni OMUL-PASARE plutind in imensitatea si tacerea oceanului aerian, defilând peste mirificul peisaj ce tocmai se scurge pe sub voi.

Nu mai astepta! Suna la 0752.165791  sau trimite un e-mail la clubularipideargint [at] gmail [dot] com, Deasemenea ma poti contacta pe mess yahoo:id costifly2000 sau viziteaza site-ul web: Internet www.parapantabz.ro. Te asteptam! HAI LA ZBOR!