Bucegi Tour

Programul turului:
12 zile de zbor cu parapanta in cele mai frumoase zone din Romania!!!
Ziua 1: Toata lumea soseste la Otopeni, nu mai tarziu de ora  16.00. Cautati ghizii clubului la sala de asteptare a aeroportului care vor avea insemnele clubului Aripi de Argint. Vom sari direct in masini si ne vom deplasa in orasul Buzau, baza de plecare. Cazarea la pensiunea Moara Dragaicilor. Cina la restaurant traditional romanesc, cu servire de mancaruri si bauturi traditionale. TARE, NU?
Ziua  2:  Dejun foarte gustos oferit la pensiunea Moara Dragaicilor. Tot restul zilei vom zbura cu parapanta in zona „Vulcanii Noroiosi”, unici in Europa, zona aflata la 20 km de Buzau, pentru zboruri de incalzire in termica si de patrulare la panta …
Ziua  3:  Zbor la Muntele Rosu, pentru zbor in termica si la distanta; obiectivul zilei:  40 km zbor la distanta.
Ziua  4:  Turul muntilor Bucegi: Va trebui sa aveti bani pentru transportul pe cablu in statiunile montane unde se va zbura. Dupa regrupare vom ataca cateva din atractiile muntilor Bucegi – vestita Vale a Prahovei. Vom zbura de la varful Furnica din statiunea Sinaia (1900m), sau de la Crucea Eroilor – varful Caraiman (2105m).
Ziua  5:  Turul muntilor Bucegi: Va trebui sa aveti bani pentru transportul pe cablu in statiunile montane unde se va zbura. Dupa regrupare vom ataca cateva din atractiile muntilor Bucegi – vestita Vale a Prahovei. Vom zbura termic, de distanta, sau la mare inaltime de la varful Furnica din statiunea Sinaia (1900m), sau de la Crucea Eroilor – varful Caraiman (2105m). Optional: Vizitarea  castelului Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, precum si alte puncte de atractie turistica.
Ziua  6:  Zbor termic, de distanta, sau la mare inaltime intr-una din urmatoarele zone:  Poiana Brasov, Varful Postavarul, Bunloc Brasov. Optional: calarie, mountain bike, vizita la castelul Bran (Castelul lui Dracula), castelul Rasnov, Poiana Brasov, Biserica Neagra, Muzeul Istoric (Piata Sfatului).  Visita, suveniruri si cumparaturi in Brasov.
Ziua  7 - Ziua  10:  Zbor intr-unul din urmatoarele locuri: Muntii Bucegi (Sinaia, Caraiman), Postavarul – Poiana Brasov, Muntii Piatra Craiului – Plaiul Foii, Masivul Fagaras – Varful Moldoveanu (cel mai inalt din Romania – 2505m). Optional: vizite, suveniruri si cumparaturi in statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal, etc.
Ziua  11: Invitatie la turism traditional: vizitarea unor crame si a unor restaurante traditionale pentru servire de bauturi  si  mancaruri traditionale;
Ziua 12: Pregatirea  pentru plecare.
Cheltuieli aditionale:
Transport local, bilete de intrare la castele, manastiri, discoteci, cadouri…
Echipa „Aripi de Argint” :
Costel Constantin Pilot Instructor Profesionist fondatorul Clubului „ ARIPI DE ARGINT”, un pasionat de parapanta, munte si al valorilor cultural-traditionale romanesti autentice.